Stor barnevogn – Condor Goliath

Den flytbare vuggekrybbe

En række institutioner kan have behov for større barnevogne end de almindelige standardstørrelser, og her er det bedste valg “Den flytbare vuggekrybbe” Condor Goliath. Det er en stor barnevogn, der kan leveres leveres både med og uden servostyring (liggemål 45 cm x 120 cm)

Condor Goliath er en barnevogn i stor størrelse(Fås også i Big Max udgave). Den bruges i mange vuggestuer, der vægter at få leveret høj kvalitet til en pris, der ikke sprænger budgettet. En af fordelene ved at vælge Condor Goliath er, at den kan bruges som alternativ til almindelige krybber.

Vore kunder har omdøbt Goliath til “den flytbare vuggekrybbe”, der nemt kan sættes ud i den friske luft efter behov, og vugge det urolige barn i søvn med hele barnevognens gode vuggeegenskaber. Alle der arbejder på institutioner med mindre børn, kan sætte sig ind i den situation.

Køb eller leje?
Hos Solhøj kan I vælge, enten at købe eller leje en stor barnevogn. Ring til os på 20 16 59 45 for at få et godt tilbud. I kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Bemærk at vi naturligvis gerne kommer ud til jer og demonstrerer vores produkter, før I beslutter, om I vil købe en stor barnevogn, eller om I vil begynde med at leje en, eventuelt med forkøbsret.

Specifikationer:
Liggemål: 45 x 120 cm
Styrhøjde: 91 – 119 cm

stor barnevogn