Motoriseret Herkules 4

Vores mest solgte el-vogn. Bruges med stor glæde af vore mange dagplejere og i vuggestuer. Er I mere interesseret i blot at leje el-vognen, er der også mulighed for det. På alle vores aftaler, har I mulighed for at tilknytte servicering og vedligeholdelse på produkterne, så I kan bruge jeres ressourcer på det der er vigtigst, børnene.

Særligt i meget bakket terræn, på skovstier og grusveje er dette køretøj helt uundværlig. Der er også mange der får køretøjet tildelt af helbredsmæssige grunde, for at aflaste skuldre og ryg.

Vognen er nem at betjene og sætte til opladning via opladeren, der lige er klar til at montere på væggen. De 2x 20ah 12 voltbatterier har ved korrekt opladning en meget lang levetid. Hver opladning giver afhængig af temperatur helt op til – 12-14 køretimer at gøre godt med.

Hjulene har snaplåse, så man kan frakoble motor i til fælde af driftsstop. Frikobling af motorbremse gøres nemt med foden, når man vil flytte lidt på vognen uden strøm. Kraftig motorbremse, der sikrer brugeren i et evt., bakket terræn.
Brugervenlig manual

Se i øvrigt beskrivelse Herkules 4

herkules_4