Babypower – motorvogne

Populære til barne- og klapvogne, børnebusser samt institutionsvogne

Når en institution har besluttet sig for, at anskaffe en el-dreven vogn, så er det alfa og omega, at den er driftsikker, og at man får det bedst mulige produkt, der kan anskaffes inden for det budget, der er til rådighed – det gælder uanset om man ønsker at leje eller købe vognen.

Vi har i mange år handlet med el-drevne vogne til institutioner, og har derfor fundet frem til det bedste mærke på markedet. Babypower er udviklet og produceret på en dansk fabrik i Vejle, som har været leverandør af handicap- og transportløsninger til det offentlige og private marked siden 1967.
Når det kommer til el-drevne motorvogne til det professionelle marked, så er Babypower de mest driftsikre.

Vi har glædet os over dens enorme kvaliteter, både mekanisk, vedligeholdelsesmæssigt, men også som et helt igennem sikkert og brugervenligt stykke værktøj for vore kunder, som finder den nem at betjene i en travl hverdag.
El-vogne er et absolut “must” for professionelle brugere, der tilbagelægger strækninger i et bakket terræn, eller som har brug for en vogn til kørsel på ujævne mark- og skovveje.

El-drevne institutionsvogne tilkendes ofte brugere, som er slidte i skuldre og ryg eller endnu bedre – som forebyggelse mod dette.
Solhøj har brugt denne solide danskproducerede kvalitets el-vogn i vores udlejning igennem de sidste 10 år, hvor det har været en vigtig del af vores udlejningsprogram.

Overvejer I at købe eller leje Babypower, så tøv ikke med at ringe til os på 2016 5945 – vi kommer gerne ud til jeres institution og viser, hvad den kan. I er også velkommen, til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt. Hvis I ikke er sikre på, at I har et varigt behov for Babypower, så er det også en mulighed at leje en vogn, med option på at købe den senere.

Vi tilbyder at servicere på alle vores produkter efter alftale, således du ikke skal tænke på reparation eller vedligeholdelse.

Babypower barnevogn
Babypower klapvogn