Condor Duo -Tvillingeklapvogn – Netop nu på tilbud

– Tvillingeklapvognen Condor Duo sælges med eller uden kaleche og forlæder

Institutionstilbud – Netop nu er prisen nedsat med 800 kr.

– Professionel tvillingeklapvognen med vendbart sæde

Der er flere situationer, hvor det er en fordel, at sædet kan vendes på barnevognen. Børnenes oplevelse af køreturen vil i højere grad være forbundet med tryghed, da du kan vende sædet, så de kan kigge på dig, istedet for at kigge fremad. Særligt populær er barnevogne med vendbare sæder i institutionerne når de “nye børn” skal køres ind.

En tvillingeklapvogn i høj kvalitet!
Har jeres institution eller dagpleje brug for en tvillingeklapvogn med vendbare sæder, er det vigtigt, at du vælger en vogn fra en producent, der i mange år har leveret tvillingevogne i høj kvalitet – både for din egen skyld, men ikke mindst for børnenes. Der er et begrænset antal producenter der kan levere tvillingeklapvogne i høj kvalitet, og særligt hvis sædet skal kunne vendes. Condor er en af de ganske få, og med Condor Duo får du en tvillingeklapvogn med et dobbeltsæde udført i kraftig vaskbar skai, som kan justeres helt ned til liggestilling, (NB!! man må ikke efterlade sovende børn i klapvogne). Der er en smart frontbøjle der kobles let til og fra med et hængselbeslag.

Frontbøjlen er beskyttet af kraftig, blød og vaskbar skai. Selebeslaget er fastmonteret i sædeoverdel, og styret er med justerbar ergomisk knækstyr.

Tvillingeklapvognen er bygget med et solidt og holdbart krydsstel. Den er nem at skille ad og klappe sammen. Der er en kraftig støttebremse, samt solid kassette og låsetøj, der sikrer, at den korrekt placerede overdel overholder alle krav til fastgørelse af det vendbare sæde.

Condor Duo leveres som standard med massive EVA hjul med dobbelte kuglelejer. Varekurv og fodbremse er ligeledes inkluderet i prisen.

Ring i dag 20 16 59 45 og benyt vores gode tilbud!

Vi er i godt humør, og har besluttet at give 800 kr. rabat på vores Condor Duo klapvogn til alle institutioner og dagplejere – I kan derfor i en kort periode købe en helt ny Condor Duo klapvogn til 2.900 kr. Hvis I ønsker at benytte jer af det gode tilbud, eller er interesseret i vores andre gode tilbud, så er I velkomne til at komme forbi vores butik, hvor vi kan demonstrere tvillingeklapvognen. Vi kommer også gerne ud forbi jer, så I kan prøve den af. Ring til os på 20 16 59 45 så vi kan aftale et tidspunkt, der passer jer. I er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Condor Duo tvillingeklapvogn er på tilbud