Tvillingebarnevogn – Condor Hercules 4

Plads til 2 børn liggende og op til 4 børn siddende

– udviklet efter feedback fra de danske dagplejere

Condor Hercules 4 – den ultimative kombivogn – det er en tvillingebarnevogn  med hul i bunden og plads til 4 siddende børn.

Tilhørende selebeslag til alle funktioner, så det også er muligt at have de helt små børn med på tur.

Tvillingebarnevognen er meget praktisk, da den har plads til 2 børn liggende, og er samtidig så rummelig, så der er plads til 4 børn siddende.

Vognen er multifunktionel, og gør det muligt at nøjes med denne éne vogn. Der kan desuden tilkøbes en polstret ½ bund med tilhørende selebeslag, som gør det muligt at have ét barn  liggende med selebeslag og 2 børn siddende.

Liggemål: 56 x 95 cm
Styrhøjde: 91 – 119 cm
Belastning på knæk: 90 kg

Stel og hjul:
Stelkonstruktionen er ekstra solid og med store fjedre. De 2 støddæmpere på barnevognsstellet holder hele vognen i ro, og giver en komfortabel køretur på selv ujævne markveje og skovstier. Der er letløbende massive “superhjul” – PU-hjul af en helt særlig god kvalitet med ekstra forstærkede dobbelte kuglelejer. (se vores BLOG indlæg om ergonomi og vigtigheden af letløbende hjul ved kørsel med stor vægt)

Fodkurven på den anbefalede tvillingebarnevogn er en del af det helstøbte stel og leveres med en smudsafvisende skai, som forhindrer snavs i varekurven, og som nedsætter træk på børnenes ben.

Servostyring!
360 grader drejbare styrehjul med let til og frakobling på håndgrebet i styrhøjde sikrer en ubesværet styring trods den tunge vægt. Knækstyret er justerbart, så I kan sikre en ergonomisk korrekt højde for den professionelle bruger.(se vores BLOG indlæg om ergonomi)

Barnevognskassen!
Midterpladen i vinylbunden af barnevognskassen er fastgjort med justerbare beslag og kan tages ud, så der bliver “hul i bunden” – børnene kan dermed sidde op i korrekt siddestilling, da det er muligt at bruge vognens madrassæt som ryglæn og sæde. På den måde får børnene en sofaagtig komfort i vognen. Fødderne bliver støttet af fodkurven, som er helstøbt i stellet.

I bunden af kassen er der ydermere monteret seleringe, så alle fire børn kan være fastspændt under kørsel.

Indhent tilbud på en tvillingebarnevogn!
Er I interesseret i at modtage et tilbud på en tvillingebarnevogn, så ring til os på 2016 5945, og lad os tage en snak om jeres behov. I kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Tvillingebarnevogn