Condor Quattro – Firlingeklapvogn

– en solid firlingeklapvogn fra Condor Quattro!

Ring til os på 20 16 59 45 og få et godt tilbud på Condor Quattro

Condor Quattro er en unik institutionsklapvogn med plads til fire børn. Vognen er udviklet så børnene selv kan kravle op i den, og den kan dermed være med til at træne børnenes motorik.

Når en vogn skal kunne klare kørsel i bakket og ujævnt terræn, og den samtidig skal holde til at børnene kravler op og ned af vognen, så er det nødvendigt at den er bygget meget solidt.

Producenten har derfor valgt at tage udgangspunkt i det samme solide stel som der er på den robuste Condor Hercules 4.

– en solid klapvogn m. servo til 4 børn
Vognen leveres med servostyring og letløbende massive PU-hjul med ekstra forstærkede dobbelte kuglelejer, der giver en ubesværet og ergonomisk tilpasset kørsel for den professionelle bruger.

Specifikationer:
Styrhøjde: 91 – 119 cm
Belastning på knæk: 90 kg
Stel og hjul…..(se Condor Herkules 4)

Condor Quattros sæder er polstret og betrukket med en slidstærk skai, som er nem at rengøre.

Rygstøtterne kan trinvis justeres til sæder med hvilestilling. Ved sæderne er der monteret selebeslag til alle fire børn. Ligeledes har I mulighed for at tilkøbe smarte og aftagelige frontbøjler med skai- overtræk.
Der er monteret klikbeslag til både frontbøjler og condors populære letvægtskalecher.

Fodkurven er en del af det helstøbte stel og leveres med en smudsafvisende overdækning, som forhindrer snavs i varekurven.

Med eller uden motor:
Som en af de eneste på markedet tilbyder Solhøj Barnevogne salg og påsætning af Babypower motor på Condor Quattro – firlingeklapvogn. Babypower motor har de seneste år, på grund af de støttende egenskaber, vundet stort indpas i vuggestuer, børnehaver og øvrige institutioner.

Tilbud og kontakt!
Er I interesseret i at vide mere om Condor Quattro, så er I velkomne til at ringe til os på 20 16 59 45. I kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt. Ønsker jeres institution at se vores store udvalg af barnevogne og klapvogne, er I selvfølgelig velkommen til at komme forbi vores butik. Vi kommer også gerne ud til jer og demonstrerer Condor Quattros fordele og ulmeper, hvis I har ønske om dette.

condor quattro firlingeklapvogn på tilbud